Чоловічі туфлі – це база гардероба*

0
0
Чоловічі туфлі – це база гардероба*
Класика ніколи не вийде з моди, і тому є підтвердження – чоловічі туфлі. Такий вид взуття робить власника більш солідним. У гардеробі кожного чоловіка є не одна пара класичного взуття. Вони ідеально підійдуть до формального, офіційного стилю (костюм), так і для повсякденного (під джинси та штани вільного крою).

Які є різновиди чоловічих туфель?



На сьогоднішній день чоловічі туфлі можна вибрати на будь-який смак і на будь-який привід. Взагалі мешти призначені, щоб їх носили на роботу або тільки на особливі заходи, наприклад, свята, вечірки чи робочі вечори. Існують різні види чоловічих туфель, які підходять до будь-яких випадків, а саме:

  • класичні моделі;

  • мокасини;

  • дербі;

  • лофери;

  • броги;

  • монкстрапи тощо.



У цілому все чоловіче взуття можна поділити на мешти для повсякденного носіння та класичні туфлі для своєрідних випадків. Ті, що для носіння на кожний день, то можна поєднувати з одягом різних стилів і формального офісного, і кежуал, і спортивного. Бувають різних кольорів, усе залежить від уподобань власника, як яскравих, світлих, так і нейтральних. Формальні класичні туфлі більше підходять до офісного стилю, наприклад, під костюми, бо виготовляються, як зазвичай, із замши або натуральної шкіри. Кольорова гама обмежена, переважно, чорного або сірого кольорів.

З чим носити чоловічі туфлі?



Як зазначено вище, то існують різних видів чоловічих туфель, тому під кожний тип потрібно визначатися з одягом. Наприклад:

  1. Чорні лаковані туфлі. Хороше поєднання з чорним або синім класичним костюмом. На кожен день неприйнятно їх носити.

  2. Дербі. Вони більш універсальні, бо можна носити як з костюмами, так і класичними джинсами та штанами. Але усе залежить від поверхні туфель: якщо шкіряні туфлі, то більш для ділових костюмів, а якщо замша – джинсів.

  3. Лофери. Їх можна носити із класичними костюмами на різні заходи, але також і для активного відпочинку підійдуть, для прогулянки по місту.

  4. Туфлі-монки. Поєднують із вельветовими штанами та піджаком прямого крою або із джинсами та джемпером.

  5. Туфлі-оксфорди. Вийде стильний образ із темними штанами, а також якщо буде замшева поверхня.



Необов’язково дотримуватись тільки таких правил носіння чоловічих туфель та одягу. У кожного свій смак, і він відрізняється, тому можна поєднувати що і як завгодно.

Як вибрати чоловічі туфлі?



Вибір для чоловіків туфель є одним із найскладніших завдань, але є можливість того, що у майбутньому саме вони стануть найулюбленішими. Для правильного вибору чоловічих мешт потрібно звертати увагу на такі особливості, як:

  • розмір і зручність;

  • матеріал;

  • стиль взуття;

  • призначення;

  • колір.



Найголовніше – це правильно підібраний розмір та зручність, тому потрібно відповідального до цього віднестися. Необхідно чітко зробити заміри стопи, щоб знати свій розмір і не помилитися.

Якого кольору вибрати чоловічі туфлі?



Потрібно вибирати такий колір або його відтінок, щоб підходив не до одного одягу, а можна було поєднати із різними костюмами, брюками на будь-які заходи.

Найоптимальніший варіант – чорний колір. Це класика, яка ніколи не вийде з моди, і вони є у кожного у гардеробі. Ідеально поєднуються майже з усіма елементами одягу. Є безліч фасонів та моделей, які підійдуть саме Вам.

Мешти білого кольору або світлих його відтінків не є кращим варіантом, бо мало під що можна одягнути, тільки під штани (костюми) світлих кольорів та відтінків. І, до речі, важко за ними слідкувати, бо завжди видно пил, бруд тощо.

Сміливці можуть одягнути туфлі яскравих кольорів, наприклад, червоні, зелені, сині ті інші. На них обов’язково буде звернута увага усіх, і вони будуть у центрі Вашого образу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні