--> Як голкою можна накликати бідність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як голкою можна накликати бідність

0
Як голкою можна накликати бідність
Зазвичай голки застосовують у шитті, в'язанні та ремонті одягу. Але багато хто навіть не замислюється, що маленький сталевий предмет може мати страшні магічні властивості. Недарма, багато обрядів проводяться з нанесенням закляття на голки, тому необхідно терміново позбутися голки, застромленої в одвірок або підкладеної під двері. Тільки в жодному разі, не можна чіпати її голими руками, інформує Ukr.Media.

Фахівці в галузі езотерики назвали кілька основних повір'їв та прикмет, пов'язаних з голками, яких необхідно дотримуватись, інакше можна накликати біду.

Не можна залишати голку в одязі

Голка вважається символом бідності. Залишаючи при шитті голку в предметі свого гардеробу, ви ризикуєте не тільки поранитися, але й накликати на себе неблагополуччя та фінансові проблеми. Краще відразу прибирати цей гострий предмет у голницю або спеціальну скриньку.

Не можна перекладати голку через плече

Згідно з старими прикметами, перекладати голку через плече категорично не можна. Подібна дія може спричинити неблагополуччя та призвести до ризику втрати удачі та щастя. Якщо все-таки, з вами ненароком відбулася подібна ситуація, необхідно терміново повернути голку через те саме плече у вихідне становище. Таким чином, ви зможете зняти з себе її негативну енергетику та убезпечити себе.

Не можна протикати голкою продукти

Якщо ви потребуєте перевірити готовність їжі, ніколи не використовуйте голку. Для цього більше підійде кухонний ніж чи вилка. Вважається, що таким чином можна накликати на себе лихо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні