Білик відверто зізналася, чи разом вони з Коляденком

0
Білик відверто зізналася, чи разом вони з Коляденком
Українська співачка Ірина Білик неодноразово підігрівала інтерес публіки до свого особистого життя. Останнім часом вона часто з'являється в соцмережах зі своїм екс-чоловіком Дмитром Коляденком. Тому і не дивно, що шанувальники сподіваються на їхнє возз'єднання, пише УНІАН.

Однак довгий час ні Білик, ні Коляденко ніяк не коментували статус своїх стосунків. Тільки зараз співачка в інтерв'ю ЖВЛ зізналася, що вони з екс-чоловіком люблять одне одного, проводять час і іноді разом снідають.

"Багатьох дуже цікавить, чи разом ми з Дмитром? Чи спимо ми разом, чи їмо разом? Людям особливо зараз потрібна казка. Так, ми любимо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розповімо. Їмо разом і іноді снідаємо. Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І я кажу: "Дімко, ти у мене вже в райдері. Тому будемо і відпочивати разом, і спати", - сказала Білик.

Зазначимо, Ірина Білик і Дмитро Коляденко перебували в шлюбі в період з 2003 по 2006 рік. Спільних дітей у них немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні