--> У розвідці звернулися до українців із важливою заявою: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці звернулися до українців із важливою заявою: що сталося

0
У розвідці звернулися до українців із важливою заявою: що сталося
Останнім часом багато українських медійних постатей оскандалились публікацією кадрів роботи українських захисників. Такі випадки обурливі, тому Служба безпеки вже провела з винуватцями відповідні бесіди, пише 24 канал.

З цього приводу Головне управління розвідки також закликало українців не публікувати фото та відео застосування БпЛА, а також знімки з виробництва. Це необхідно для ефективнішого знищення ворога.

"Для найбільш ефективного нищення ворогів та найшвидшої деокупації українських територій, Головне управління розвідки Міністерства оборони України звертається із закликом – призупинити публікацію будь-яких фото та відео матеріалів, зроблених за допомогою БпЛА та їхнього застосування без відповідних погоджень", – йдеться у повідомленні.

Крім того, розвідка просить не оприлюднювати текстових, фото та відеоповідомлень, які стосуються часу, місця та особливостей роботи та виробництва безпілотників.

Наголошують, що непорушна єдність та злагодженість дій суспільства та армії України під час війни уже неодноразово засвідчили здатність чинити ефективний опір агресивному ворогу, вводити ворожі війська в оману і, зрештою, завдавати загарбникам важких втрат. Тож, тепер настав час зробити цю єдність критичною.

"Нині Україні потрібна тотальна тиша про нашу роботу у повітрі, щоб вигнати ворога з нашої землі", – підкреслили у розвідці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні