--> Путін невиліковно хворий: що з диктатором | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін невиліковно хворий: що з диктатором

0
Путін невиліковно хворий: що з диктатором
Екстрасенс Дмитро Дульський в інтерв'ю УНІАН розповів, що у Путіна є невиліковна хвороба. Карти Таро вказують на те, що у нього може бути навіть онкологія.

За словами експерта, Путін вже давно міг померти, але за допомогою всіляких окультних практик йому постійно продовжують існування, пише УНІАН.

Зараз, продовжив Дульський, президент РФ перебуває в лікарні або в ізоляції від оточуючих. Він додав, що тих людей, яких ми зараз бачимо, це двійники диктатора.

"Так, Путін хворіє і хворіє серйозно. Але ці люди - це дійсно двійники. Не в плані того, що Путіна поховали і замість нього виставили якихось акторів. Він десь перебуває: в кремлівській лікарні або у себе в якихось заміських апартаментах. Просто на публіці ми бачимо абсолютно іншу людину", - додав Дульський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні