Названо найкращі кімнатні рослини для залучення щастя і удачі

0
Названо найкращі кімнатні рослини для залучення щастя і удачі
При виборі кімнатної рослини потрібно враховувати багато чого: особисті вподобання, особливості догляду, токсичність для домашніх тварин та інші фактори. Раніше ми розповідали, які квіти найкраще підходять для кухні, а тепер експерти з феншуй назвали виданню Bestlife рослини, які здатні залучити удачу в дім, передає Апостроф.

Згідно з вченням феншуй, всі здорові та доглянуті рослини є бажаними мешканцями оселі. При цьому деякі з них наділяють особливими властивостями.

1. "Грошове дерево"
Цікавий факт: статус "грошового дерева" має не лише знайома нам товстянка портулакова. Найчастіше знавці феншуй називають так пахіру або малабарський каштан. Вважається, що вона приваблює процвітання, багатство, удачу та позитивну енергію не лише у простір навколо себе, а й до свого власника. Згідно з китайською легендою, рослина пахіра колись принесла бідному фермерові великі статки.

2. "Нефритове дерево"
Товстунку портулакову часто називають "нефритовим" або "грошовим деревом" через її товсте овальне листя, яке нагадує монети. Вважається, що саме це листя символізує удачу та процвітання. Згідно з феншуй, будь-яка рослина з м'яким округлим листям принесе щастя, створюючи вдома спокійну та позитивну енергію.

Колючі рослини, такі як кактуси, мають протилежну репутацію: шанувальники феншуй вірять, що вони "витягають енергію" з навколишнього середовища.

3. Драцена Сандера
Драцену Сандера іноді називають "щасливим бамбуком", і у феншуй вона символізує щастя в будинку. Також вважається, що рослина приносить процвітання та багатство, якщо стоїть на робочому місці.

Ще одна причина, через яку ця квітка традиційно використовується у феншуй, – тонкі дерев'яні стебла. Дерево є одним із п'яти основних елементів фен-шуй і, як вважається, привносить у будинок життєву силу та розвиток.

4. "Тещин язик"
Сансевієрія або "тещин язик" має вертикальне міцне листя і символізує висхідне зростання позитивної енергії, процвітання в будинку. Крім того, ця рослина чудово очищує повітря в кімнаті, що є основою позитивного феншую.

5. Філодендрон
Ця гарна кімнатна рослина відома своєю простотою у догляді і витривалістю. Його листя нагадує язики полум'я, тому адепти феншуй пов'язують філодендрон з вогненним елементом. У будинку така квітка символізує славу і визнання оточуючих.

Для вірування феншуй важливими є не лише самі рослини, але й їхній стан. Переконайтеся, що квіти яскраві, пишні та здорові, оскільки хворі та в'янучі рослини псують феншуй.

Також тримайте вдома лише ті рослини, які вам справді подобаються.

"Феншуй полягає в тому, щоб оточити себе речами, які вам подобаються, які резонують з вами, тому переконайтеся, що обираєте рослини, про які вам подобається дбати, які вписуються у ваш спосіб життя та вашу оселю", - кажуть експерти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні