--> 50-річний чоловік зґвалтував жінку, яку прихистив | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

50-річний чоловік зґвалтував жінку, яку прихистив

0
50-річний чоловік зґвалтував жінку, яку прихистив
У Полтавській області затримано 50-річного місцевого жителя за злочин. Він прихистив жінку, а потім знущався з неї, повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

Під час слідства з'ясувалося, що полтавчанин на прохання знайомих прихистив у себе вдома жінку з Харківщини, яка тікала від війни. Однак вона навіть не могла уявити, чим все закінчиться.

"Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, познущався над потерпілою: залякував, вимагав зізнатися у причетності до диверсійної роботи на користь країни-агресора, бив та зґвалтував", - йдеться у повідомленні відомства.

Свою провину у вчиненні злочину обвинувачений визнав частково та оскаржував рішення суду першої інстанції. Зловмисника позбавлено волі на 6 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні