--> Після масованої атаки рф у квартирі знайшли муміфіковане тіло людини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Після масованої атаки рф у квартирі знайшли муміфіковане тіло людини

0
Після масованої атаки рф у квартирі знайшли муміфіковане тіло людини
На Відрадному проспекті в Києві сусіди знайшли у квартирі муміфіковане тіло людини. Мешканці кажуть, що людина пролежала у квартирі п’ять років.

Знайшли тіло людини після останньої масованої атаки росіян по Києву. Від потужної звукової хвилі двері до квартири відчинилися, пише ТСН.

"Так, у нас був такий виклик. Мешканці будинку виявили у квартирі муміфіковане тіло людини. Попереднього, це тіло чоловіка. Відкрито провадження по статті 115 – з попередньої позначкою "раптова смерть". Тіло відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Скільки тіло пролежало у квартирі, стане відомо після висновку судмедексперта",- розповіли сайту ТСН.ua в поліції Києва.

Там додають, що двері були вибиті чи відчинилися від вибухової хвилі під час останнього ракетного обстрілу Києва.

"Тіло виявили сусіди. Вони кажуть, що у квартирі ніхто не проживав. А після обстрілу помітили у квартирі муміфіковане тіло людини", - додають у поліції Києва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні