Сьогодні на Волинь привезуть тіло 25-річного військового. ФОТО

0
Сьогодні на Волинь привезуть тіло 25-річного військового. ФОТО
У Ківерцівську громаду Луцького району привезуть тіло загиблого 25-річного військовослужбовця Святослава Лукащука.

Герой назавжди повернеться на рідну землю у п'ятницю, 19 травня орієнтовно о 17:30 год. Про це повідомили у Ківерцівській громаді.

Нагадаємо, солдат 125-ої окремої бригади сил територіальної оборони Святослав Лукащук загинув 16 травня під час виконання бойового завдання героїчною смертю в районі околиці населеного пункту Федорівка Бахмутського району Донецької області.

Маршрут траурного кортежу у місті Ківерці: Луцька - Костюшко - княгині Ольги - Соборності - Грушевського - Воровського - Залізнична - Літописна - Незалежності - Шевченка - Київська - Ковельська (до рідного дому).

Церемонія поховання відбудеться в суботу, 20 травня о 10:00 годині.

Маршрут траурного кортежу: Ковельська - Київська - Шевченка. Заупокійна панахида відбудеться у Свято-Покровському соборі. Поховають загиблого на Алеї Слави міського кладовища.

Волинян просять гідно зустріти та провести в останню путь Героя Святослава, який з перших днів війни мужньо захищав кордони нашої держави та віддав своє молоде життя за наш спокій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні