Що означають родимки на різних ділянках тіла

0
Що означають родимки на різних ділянках тіла
Наше тіло - велика карта, по якій можна прочитати всю нашу долю. Виявляється, гадати на майбутнє можна не тільки по долонях, а й за родимками, передають Патріоти України.

Наука, що вивчає родимки, називається молеософією. П’єтро Сантіні присвятив цьому питанню ціле дослідження в книзі “Про що говорять ваші родимки”. Пропонуємо вам сьогодні познайомитися з самою собою ближче. Що означають родимки на різних частинах тіла?

1. На лобі
Ці родимки відображають високий інтелект, інтелігентність, амбіції і самовпевненість . Ви володієте красномовством і готові відстоювати те, що вважаєте своїм. Вам легко даються успіхи в спорті і керівні посади. Ваш невгамовний характер часто штовхає вас на пошуки пригод.

2. Біля губ
Люди з родимкою біля губ і вище мають гарне виховання, вони дуже чуттєві, але намагаються не демонструвати це оточуючим. Це дуже добрі і чуйні натури. Вони завжди готові поставити на перше місце того, хто потребує їхньої допомоги і відмовитися від власної вигоди на його користь.

3. На правій щоці
Можливо, у вас було складне дитинство і ви відрізняєтеся серйозністю і грунтовністю в усьому, за що беретеся. Ви приховуєте свій внутрішній світ від інших і зважаєте досить замкненою людиною. У шлюбі ви вірна і віддана людина, але вас не можна назвати амбітною.

4. На лівій щоці
Знак завзятості і рішучості. На ваш строгий характер могло вплинути дитинство, в якому не було безлічі яскравих і щасливих спогадів. Ви освічені і прикладаєте всі зусилля, щоб ваша сім’я ні в чому не потребувала. Ви також людина- “золота середина” у всьому, і ворогам важко вас зламати.

5. На шиї
Ці родимки говорять про те, що ваше особисте життя буде сповнена несподіваних злетів і падінь і іноді доведеться буквально вистачати удачу за хвіст. Ви в змозі добитися будь-яких досягнень в кар’єрі і любові, але для цього доведеться проявити деяку старанність.

6. На плечах
Символ активного і легко збудливого характеру, амбіцій і соціальної реалізації. Ви докладете багато зусиль, щоб заслужити авторитет на роботі і вдома, але ваш прихований ворог – нестабільність в цілях і бажаннях. Сьогодні одна робота, завтра – інша, то ж і з місцем проживання. У вас чудове почуття гумору, і ви легко зав’язуєте нові зв’язки.

7. На животі
Родимки в області шлунка вказують на часту переоцінку речей і подій, а біля пупка – на достаток і плодючість. Вас можуть переслідувати бажання зловживати алкоголем, їжею і марнотратство. Жінки – хороші і люблячі господині, вони сексуальні й прагнуть зробити свій будинок повною чашею.

8. Родимка на долоні
Властива така мітка людям, схильним до відлюдницької способу життя. Це дуже рідкісна особливість і зустрічається вона у тих, кому природою дарована можливість направити свою енергію і силу в правильне русло. Їм чужі загальноприйняті підвалини і формати життя, вони живуть так, як підказує серце.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні