Як виглядає бункер путіна у палаці під геленджиком. ФОТО

0
Як виглядає бункер путіна у палаці під геленджиком. ФОТО
Креслення бункера датуються початком 2010-х років, товщина бетонних стін сягає 38 см, що свідчить про те, що Путін уже тоді виношував плани війни.

Видання Bild у своєму Telegram склало 3D-модель бункера Путіна у палаці під Геленджиком, передає Вголос.

Підземний комплекс російського диктатора складається з двох окремих тунелів завширшки шість метрів та має кілька виходів. Там є ліфт, що йде під землю на 50 метрів, а також водопровід, системи вентиляції, пожежогасіння та каналізації.

На основі матеріалів американського порталу Business Insider, який днями показав креслення бункера Путіна в Геленджику та російської проєктної компанії, кореспонденти BILD склали 3D-модель бункера Путіна.

Загальна житлова площа укриття становить 650 квадратних метрів. Цього достатньо, щоб провести там від кількох днів до кількох тижнів.

Креслення бункера датуються початком 2010-х років. Товщина його бетонних стін сягає 38 см. Що свідчить про те, що Путін уже тоді виношував плани війни та «готувався до найгіршого сценарію».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні