--> Як ангели-охоронці попереджають нас про небезпеку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як ангели-охоронці попереджають нас про небезпеку

0
Як ангели-охоронці попереджають нас про небезпеку
Іноді з нами трапляються дивні речі, які важко піддаються логічному поясненню. Наприклад, стається щось погане і потім ми згадуємо про знаки, які ніби попереджали про небезпеку. Саме так янголи-охоронці спілкуються з нами, пише Styler.

Речі, які знаходяться не на своїх місцях
Іноді речі виявляються не на своїх місцях не просто так. Наприклад, ви не знайшли свій паспорт перед поїздкою, не сіли в авто, яке в результаті потрапило в аварію.

Вас переслідують спогади
Іноді ми починаємо робити те, що колись робили в минулому. При цьому автоматично, не думаючи про наслідки. Можливо, наш ангел-охоронець може послати нам певні спогади про минулий негативний досвід, про який ми вже забули.

Сумніви
Ангел-охорнець може посилати нам певні сумніви ще до того, як ми прийняли рішення. Коли в результаті стається щось погане, ми думаємо, що не дарма сумнівалися.

Сни
Ангел-охоронець може попередити або показати нам уві сні, що станеться у вашому житті. Не ігноруйте ці знаки, адже сни реальніші, ніж здається.

Сильні емоції
Наприклад, якщо ви знаходитесь поруч з людиною, яка бажає вам зла, у вас може виникнути почуття тривоги. Подібні знаки не слід ігнорувати.

Дежавю
Ви можете відчути, що якась ситуація вже траплялася з вами. Так ангел-охоронець може намагатися звернути вашу увагу на певні речі.

Несподівані зустрічі
Іноді для того, щоб змусити нас пригальмувати, ангел-охоронець вдається до допомоги інших людей. Ви можете зустрітися з кимось, хто вас заговорить. А потім з'ясується, що ви не встигли прийти туди, де сталося щось неприємне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні