У родині відомої телеведучої сталася трагедія. ФОТО

0
У родині відомої телеведучої сталася трагедія. ФОТО
Відома українська телеведуча каналу 1+1 Алла Мазур розповіла про горе: на війні загинув її 32-річний племінник Олександр Сірий. Про втрату знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram, пише Уніан.

Вона опублікувала фото Саші й додала, що це - син її двоюрідної сестри. "10 квітня Саші виповнилося 32 роки. 16 травня він загинув у бою під Червонопопівкою на Луганщині, захищаючи Україну", - написала ведуча.

За її словами, Олександр не був професійним військовим, він працював у будівельній сфері, але коли довелося взяти до рук зброю - не сховався, пішов до війська.

"Двометровий красень, який завжди готовий був кинутися на допомогу… Він пішов виручати своїх і того дня: хоча мав уже йти на ротацію. "Але хлопцям треба помогти", - пояснював сестрі… З того бою він не повернувся", - поділилася Мазур трагедією.

Вона додала, що Саша не вважав себе Героєм, але для рідних він таким є, адже кинувся виручати і підтримувати не тільки побратимів з 2-го батальйону 25-ї бригади ЗСУ, він захищав всю свою родину.

"Тому - вклоняюся низько своїй сестричці, що виховала гідного сина, справжнього відважного чоловіка", - додала ведуча.

Знаменитість побажала російським убивцям, щоб їх наздогнала кара Господня за вбиства наших військових: "І нехай кара Господня наздожене тих російських убивць, хто забрав життя нашого Саші і тисяч його побратимів".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні