--> Як вибрати вішалки для одягу* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як вибрати вішалки для одягу*

0
-5
Як вибрати вішалки для одягу*
Як не дивно, та вішалка для одягу існувала не завжди. Спочатку для зберігання білизни, речей у належному вигляді застосовувався манекен. Щоправда, використовуватись він міг лише у магазинах та в будинках заможних людей, бо займав багато місця. Бажання зберігати одяг в акуратному вигляді, а також потреба в економії простору стали причинами появи перших спеціалізованих конструкцій наприкінці XIX століття. Це були підлогові та настінні пристосування з гачками. Такі вішалки, які ми знаємо зараз були винайдені лише 1935 року.

У сучасному світі життя без цих простих і нехитрих, але в той же час дуже ефективних аксесуарів вже неможливо уявити - вони міцно увійшли в ужиток будь-якої цивілізованої людини, яка дбає про збереження своїх речей. Також для комерційних підприємств та ательє це також не менш важливий момент, для застосування у "промислових масштабах" рекомендується купувати вішалки для одягу опт. Правильно підібрані вішалки вказують на серйозний підхід та гарантують належний товарний вигляд речей.

При виборі обов'язково потрібно врахувати, що вішалки для різного типу одягу мають певні відмінності:

  • Для сарафанів та топів на бретельках. Деякі вішалки мають спеціальні виїмки. Їх використовують для топів чи суконь, які чіпляються за ці виїмки бретельками. Деякі спідниці або штани також мають приховані петлі, які можуть розташовуватися на таких виїмках

  • Для верхнього одягу. До іншого типу вішалок відносяться моделі, на яких ми залишаємо свій верхній одяг, коли входимо до будинку чи будь-якої установи. Такі вішалки повинні витримувати вагу важкої шуби або пальта, тому приділіть увагу не тільки їх формі, але й матеріалу, з якого вони виконані.

  • Вішалки костюмні - витримують середню вагу, розраховані на комбіновані костюми (наприклад, піджак+сорочка+штани), як спортивні, так і офіційно-ділові.

  • Вішалки для сорочок. Зручні для зберігання повсякденного одягу, насамперед такого як сорочки, футболки, прості сукні, сарафани та жакети.

  • Вішалка для спідниць має спеціальні кліпси із захисним покриттям, які щільно утримують спідницю і при цьому не ушкоджують тканину.

  • Вішалки для різних аксесуарів: краваток, ременів та шарфів.



Багато моделей мають поперечну перекладину або дві прищіпки по краях. На них краще вішати спідниці, а для штанів більше підійде перекладина. Чим вона кругліша і товстіша, тим краще, тонка поперечка залишить залом на тканині.

Залежно від того, для якого типу речей призначена вішалка, вона може виготовлятися з різних матеріалів різними способами. Наприклад, для верхнього одягу підходить дерев'яна укріплена, а для спідньої білизни підійде і пластмасова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні