--> Чоловік застрелив трьох сусідів, а потім підірвався на гранаті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік застрелив трьох сусідів, а потім підірвався на гранаті

0
Чоловік застрелив трьох сусідів, а потім підірвався на гранаті
На Полтавщині, у місті Лохвиці, чоловік застрелив двох сусідів та сусідку, а потім підірвався на гранаті.

Про це повідомив начальник Головуправління поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Відомо, що стріляв 53-річний місцевий житель Лохвиці. Від його куль загинули 67-ми 47-річний чоловіки та 63-річна жінка. Він поцілив в людей зі гладкоствольної зброї, після чого повернувся у власне домоволодіння та підірвав себе гранатою. Внаслідок вибуху сталася невелика пожежа, яку ліквідували вогнеборці.

Наразі триває робота слідчо-оперативної групи поліції. Працюютькриміналісти та вибухотехнічна служба ГУНП.

"За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії", - йдеться у повідомленні поліції.

Місцеві ЗМІ, зокрема, Telegram-канал "Свободный", з посиланням на власні джерела, повідомляють, що 47-річний вбитий - це В’ячеслав Демчук, міський голова Лохвиці у 2010-2015 роках.

За заявою джерела "Рух Чесно", чоловік працював директором у місцевому спортивно-технічному клубі Товариства сприяння обороні України. У 2020 році намагався переобратися міським головою та паралельно балотувався до Полтавської обласної ради за списками "РПЛ".

За інформацією місцевого видання "Полтавщини", у потрійному вбивстві підозрюють Олександра Сову. Ймовірно, злочин стався через побутовий конфлікт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні