Стало відомо, яка країна може допомагати ПВК «Вагнер» купувати зброю

0
Стало відомо, яка країна може допомагати ПВК «Вагнер» купувати зброю
Держдепартамент США заявляє, що ПВК "Вагнера" намагається приховати свої зусилля з придбання військового обладнання. Для схеми приватна військова компанія використовує іноземних постачальників.

Представник Держдепартаменту Метью Міллер під час брифінгу розповів, що Вашингтон поінформований про те, що ПВК "Вагнера" використовує для придбання зброї Малі, пише 24 Канал.

Саме через Малі найманці й намагаються отримати зброю.

США не підтверджують купівлю зброї для ПВК "Вагнера"
Водночас у США заявили, що поки не фіксували, щоб спроби ПВК "Вагнера" щодо купівлі зброї були завершені.

"Є ознаки того, що ПВК "Вагнера" намагалася придбати військові системи в іноземних постачальників і спрямувати цю зброю через Малі, яка (використовується) як третя сторона. Поки що ми не бачили жодних ознак того, що ці закупівлі були завершені... але ми уважно стежимо за ситуацією", – сказав представник Держдепу.

За його словами, Вашингтон запровадив санкції проти низки осіб та організацій, що підтримують військові операції ПВК "Вагнера". Він додав, що США скоро зможуть поділитися новими відомостями з цього приводу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні