Для чого класти лавровий лист під подушку

0
Для чого класти лавровий лист під подушку
Ви будете здивовані, але лавровий лист має багато секретів. Його опції не обмежуються кулінарією, а про деякі його властивості знають лише обрані, пише УНІАН.

Які корисні властивості має лавровий лист - перелік
Лаврове листя - справжня вітамінна "бомба", адже у його складі багато вітаміну А, В і РР, а також калій, кальцій, марганець, залізо. Крім того, у лаврушці містяться ефірні масла.

Цікаво, що корисні властивості лаврового листя цінували ще сотні років тому. В сухому та свіжому стані ця спеція здатна освіжити повітря, нейтралізувавши неприємні запахи. Ефірні масла листків широко використовуються у медицині та косметології.

Ця пряність містить селен - мікроелемент, що сприяє нормалізації роботи органів малого тазу. Саме тому лавровий лист для жінок особливо важливий.

Втім, є у лаврушки й більш магічні властивості. Розповімо про це детальніше.

Навіщо потрібен лавровий лист у спальні
Духовні практики у захваті від цього лайфхаку, а тепер про нього знатимете й ви. Спробуйте принести лаврушку у спальню, спалити її там, або покласти під подушку. Езотерики стверджують, що результат відчутний відразу. Цей ритуал допоможе очистити ауру, принесе віщі сни, нормалізує сон та відганяє жахи.

Перед тим, коли покласти лавровий лист, фахівці радять налаштуватися на позитив, відпустити погані емоції та думки, помедитувати.

Особливо корисний ритуал спалювання лаврового листа у спальні. Він має не тільки магічне, але й медичне застосування. Ви навіть не підозрюєте, які хвороби лікує лавровий лист. Вважається, що дим цієї спеції здатен запобігати нападам епілепсії, позитивно впливає на системи дихання, а також рятує від депресивних розладів.

Як допомагає лаврушка для здійснення мрій
В деяких езотеричних практиках вважають лавровий лист настільки енергетично сильним, що називають його чарівником для здійснення бажань. Для цього використовують спеціальний ритуал: на лавровому листку треба написати своє бажання, а потім спалити його, думаючи про свою мрію.

Фахівці стверджують, що магічна лаврушка допоможе бажанню збутися.

Чим корисний лавровий лист для кохання
Для закоханої пари теж є магічний ритуал із лаврушкою. За давнім повір'ям, перед весіллям молодятам необхідно разом просочити три лаврових листки апельсиновою олією. Ці листочки треба зберігати у домі, де житиме молода сім'я. Це принесе сім'ї достаток, взаєморозуміння та вічне кохання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні