Помер чоловік з найдовшим у світі носом. ВІДЕО

0
Помер чоловік з найдовшим у світі носом. ВІДЕО
У Туреччині помер володар найдовшого у світі носа Мехмет Озюрек.

Про це повідомила Книга рекордів Гіннеса, пише ТСН.

Рекордсмена не стало на 76-му році життя. Чоловік переніс серцевий напад. Лікарі намагалися його врятувати, але, на жаль, не вдалося.

Мехмет був удостоєний звання володаря найдовшого носа тричі: перший раз 2001 року у Книзі рекордів Гіннеса: Primetime у Лос-Анджелесі, знову 2010 року на зніманнях Lo Show dei Record в Італії та востаннє 2021 року. Довжина його носа – 8,8 см.

Мехмет завжди дуже пишався своїм носом. 2021 року він сказав: "Мій нюх відрізняється від нюху інших людей. Я говорю: "Тут пахне". Інші люди кажуть: "Ми не відчуваємо цього запаху". Я говорю: "Можливо, ви його не зустрічали, а я розкриваю. Наприклад, я заходжу до свого дому… Я одразу можу сказати, яка страва приготовлена".

Мехмет казав, що його характерний ніс був його сімейною рисою. Видатний ніс був також у його батька та дядьків.

"У мене є така особливість. Мені це подобається. Це подобається світу, це подобається Книзі рекордів Гіннеса, звичайно ж, моїй дружині це подобається! Друзі називали мене Великим Носом, щоб засмутити мене. Але я люблю свій ніс... Я був благословенний", - з гордістю говорив він.

Повідомляється, що близькі Озюрека емоційно попрощалися з ним, поховавши його у рідному місті Артвіні.

"Я щиро дякую людям Артвіна та шанувальникам. Ми маємо біль. Батько був дуже добрим, намагався нікого не ображати. Мій батько був не лише у світі зі своїм носом, він був у світі зі своїм життям", - сказав його син Бариш.

@guinnessworldrecords

Longest nose ???? 8.8 cm (3.46 in) - Mehmet Özyürek ????????

♬ original sound - Guinness World Records
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні