В рф заявили, що українських дітей треба топити та спалювати. ФОТО

0
В рф заявили, що українських дітей треба топити та спалювати. ФОТО
Російський пропагандист та українофоб Антон Красовський знову заговорив про вбивства українців. Так, він підтвердив, що і досі вважає, що українських дітей потрібно топити та спалювати.

Про це Красовський заявив в інтерв'ю на одному з одіозних ютуб-каналів Росії. Українофоб, який раніше перепрошував за свої людоїдські слова, заявив, що його думка з цього приводу насправді не змінилася, пише Обозреватель.

Так, на запитання чи змінилося у Красовського ставлення до українських дітей, він впевнено заявив "ні".

Не витримав спостерігати за тим, як Красовський радіє жертвам та закликає до вбивств мирного населення на українській землі навіть зрадник України Ілля Кива, який назвав Красовського "нацистом" та "пе**растом". Так, за словами колаборанта, подібні вислови Красовського відображають нацистську ідеологію. Також Кива заявив, що українці нібито "є невіддільною та важливою часткою російської цивілізації".



У мережі людоїдські та українофобські заяви пропагандиста неабияк обурили користувачів: "Красовський це потвора, яка має розбирати руїни, поки не здохне!"; "Машина була, статуетка була. Тепер плавати буде по дну топориком"; "Дайте йому оскар вже"; "Коли вже це падло згорить або втоне".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні