Українців попередили про високу загрозу з боку рф

0
Українців попередили про високу загрозу з боку рф
У вівторок, 23 травня, росіяни розташували у Чорному морі корабель-ракетоносій.

Про це повідомила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, пише ТСН.

Росіяни намагаються маневрувати кораблями у Чорному морі та тримаються максимально далеко від контрольованого Україною берега.

"Для них звичайна відстань у сто морських миль – це від 180 до 200 кілометрів. Тяжіють вони від Новоросійська, тобто суто російських берегів Чорного моря", – повідомила речниця.

Також за її словами, саме під час ракетних атак Росія намагається активізувати усі можливі ракетоносії та вивести їх в райони здійснення пусків.

"Окупанти уже неодноразово випробували таку тактику, коли виводили додаткові ракетоносії просто-таки під час активності тактичної або стратегічної авіації. Однак, як правило, для цього необхідно від 2 до 3 годин", - каже Гуменюк.

Крім того, вона підтвердила, що ворог почав частіше обстрілювати території нашої держави саме вночі.

"Має це декілька цілей. Зокрема, виснажити нашу систему ППО та нервову систему громадян. Проте у ніч на 23 травня ударів не було. Цілком ймовірно, що вони роблять такі паузи в нічних атаках, аби десь приспати пильність наших оборонців. Десь вони намагаються підшукати ключі до слабких місць нашої ППО", – сказала речниця ОК "Південь".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні