На війні загинув 29-річний український письменник. ФОТО

0
На війні загинув 29-річний український письменник. ФОТО
Щодня жахлива кровопролитна війна, яку розв’язала росія на території України, забирає життя відважних українських воїнів. Однією із жертв став талановитий український поет, прозаїк, автор роману "Завод" 29-річний Ігор Мисяк.

Коли і як загинув військовий - невідомо.

Ігор Мисяк народився 16 червня 1993 року у Львівській області. З 2013 року був активним учасником Революції Гідності, а у 2014-2015 роках служив у полку "Азов". Він був санітаром на "швидкій" та бійцем-рятувальником.

З початку повномасштабного вторгнення став на захист України, приєднавшись до підрозділу Сил територіальної оборони ЗСУ. Брав участь у звільненні Херсона у лавах окремої механізованої бригади ім. Лицарів зимового походу.

Варто зазначити, що його дебютний роман "Завод" побачив світ лише 2022 року у видавництві "Темпора". До цього письменник публікувався у різних журналах та альманахах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні