--> Чоловік напав на бригаду енергетиків, які виконували роботи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік напав на бригаду енергетиків, які виконували роботи

0
Чоловік напав на бригаду енергетиків, які виконували роботи
На Полтавщині місцевий мешканець напав на бригаду енергетиків, які здійснювали ремонтні роботи. Працівники дістали тілесні ушкодження, повідомила пресслужба Міненерго.

"Місцевий мешканець здійснив напад на бригаду енергетиків, які виконували роботи. Під час бійки нападник використав перцевий балончик. Потерпілі отримали тілесні ушкодження, на ранок їхній стан задовільний", - ідеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що енергосистема України працює стабільно, але є проблеми з електропостачанням у частини споживачів у Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. У Донецькій області через бойові дії знеструмлено 14 населених пунктів, без світла залишилися 8,9 тис. споживачів.

Також унаслідок обстрілів у Запорізькій області знеструмлено 4 населених пункти, а в Сумській без енергопостачання лишилися 2,4 тис. споживачів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні