--> На Волинь привезли тіло загиблого військового. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волинь привезли тіло загиблого військового. ФОТО

0
На Волинь привезли тіло загиблого військового. ФОТО
У Дубечненську громаду Ковельського району привезуть тіло 52-річного Героя Федора Федоровича Шилюка.

В Ковель кортеж прибуде орієнтовно після 9 години, повідомили у Дубечненській громаді.

Волинян просять віддати останню шану Герою та гідно зустріти його.

Як пише Галина Лащук у фейсбуці, Федір Шилюк напередодні Нового року приїжджав у відпустку додому, і його розмови були про віру у перемогу, і про те, що найважче на війні втрачати не руку, не ногу, найважче втрачати друзів, побратимів . Особливо важко переживав втрату свого земляка, з яким служив з перших днів війни.

«Федір був дуже душевною людиною, у нього - велике добре серце. Завжди відгукувався на прохання допомогти з роботою іншим, хоч своїх обов’язків у нього завжди вистачало. У всьому, за що він брався, був чесним, старанним, успішним і людиною слова. Як кажуть, є хороші, світлі люди, він був саме таким. Надійний друг та опора для побратимів, дбайливий господар, турботливий батько для двох синів і донечки, чудовий дідусь для онуків, найкращий чоловік для своєї дружини Галини. Їхнє кохання – це той випадок, коли неможливо дихати, їсти, спати, якщо не разом.А ще він оберігав рідних від важких новин, жартував та приховував всі труднощі військових буднів. Його найулюбленіші слова, які він завжди повторював своїй родині, щоб не хвилювались: все буде добре. Але війна виявилася підступною та несправедливою . 18 травня о 9 годині він востаннє поговорив із дружиною, а вже о 15-й його не стало», - написала авторка у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні