--> Було дуже душно і жарко: водій маршрутки взяв пасажирів у «заручники». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Було дуже душно і жарко: водій маршрутки взяв пасажирів у «заручники». ВІДЕО

0
Було дуже душно і жарко: водій маршрутки взяв пасажирів у «заручники». ВІДЕО
У Києві на Оболоні стався скандал у маршрутці через готівкову оплату проїзду. Водій маршрутки №180 влаштував для пасажирів справжнє випробування, тримаючи у автобусі та вимагаючи оплати проїзд (вартість проїзду -15 гривень), пише ТСН.

Очевидці розповідають, що у салон маршрутки зайшли пасажири. За проїзд заплатили всі, але водій по-своєму нарахував більше людей і кричав, що не всі заплатили. Сказав, що не зрушить з місця, поки не заплатять. При цьому, він 10 хвилин стояв на місці, не відчиняв двері, щоб люди могли дихати свіжим повітрям, так як було дуже душно і жарко. Водій також погрожував людям, що більше не буде їх підбирати на зупинці.

В компанії перевізника ТОВ "Автосервіс" сайту ТСН.ua розповіли, що будуть перевіряти викладені пасажирами факти. Там додають, що люди часто намагаються не платити за проїзд. В той же час, перевізник визнає, що водій не мав так чинити з пасажирами.

Версія від перевізника: люди не платили і лаялись на водія
В Департаменті транспортної інфраструктури КМДА кажуть, що випадок з маршруткою №180 набув суспільного резонансу, перевізник їм доповів про перевірку викладених фактів.

"Представники компанії перевізника кажуть, що до салону маршрутки №180 зайшло 13 пасажирів, з них лише 8 оплатило проїзд. Водій попросив передавати кошти за проїзд. Один з пасажирів почав себе неадекватно поводити, негативно висловлюватися до водія. Водій зупинився і ще раз попросив заплатити. Він стояв не 10, а до 3-х хвилин. За проїзд йому гроші так і не передали. Він поїхав по маршруту, щоб не збиватися з графіку. А люди продовжували йому лаяти", - розповідають у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Водій заробив догану
Там додають, що керівництво компанії перевізника провело з водієм роз’яснювальну роботу, він отримав догану. Його попередили, що у разі повторення такої ситуації, він може бути звільнений з роботи. Водій не мав права так поводитися з пасажирами.

На питання, чи перейде маршрут №180 на безконтактну оплату проїзду, в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА відповіли так:

"Поки КП "ГІОЦ" тільки тестує систему оплати проїзду у маршрутках. Звісно, що ми працюємо над тим, щоб всі приватні перевізники переходили на електронну систему оплати і приєднувалися до АСОП (автоматизована система оплати проїзду), ми тільки почали над цим працювати, У перспективі усі приватні перевізники мають перейти на безготівкову оплату проїзду, у тому числі, і перевізник, який працює на маршруті №180", - розповіли у департаменті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні