Під час польоту до Амстердаму у літаку пролунав вибух: що сталось

0
Під час польоту до Амстердаму у літаку пролунав вибух: що сталось
Пасажири борту дісталися місця призначення через 24 години.

Електронна сигарета вибухунула в салоні літака Airbus A320, який летів із Женеви до Амстердама. Це викликало масовану паніку серед пасажирів. На борту перебувала 191 людина.

Про це пише Mirror, передає ТСН.

За словами пасажирів, вони почули "хлопок" після того, як злетіли із Женеви, Швейцарія, близько 15:00 18 травня.

Пізніше в Мережі з'явилися кадри з цього. На них видно клуби диму, який виходив із відділення для ручної поклажі. Поличка світиться помаранчевим кольором, тоді група чоловіків намагається схопити сумку з електронною сигаретою та загасити вогонь голими руками. Потім видно, як один чоловік все ж дістає розпечений пристрій та відкидає його, а інші чоловіки намагаються власними силами загасити небезпечний предмет. В цей час дим заповнює кабіну салона.

"Здається, що це тривало вічність, коли насправді минуло лише кілька секунд, і все згасло дуже швидко. Був такий запах, який проймав в горлі. Ми запанікували, тому що застрягли на літаку", - розповів один пасажир.

Компанія EasyJet повідомила, що інцидент буде офіційно розслідуватися відповідно до процедур.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні