--> Росіяни перекидають свої війська із Донбасу: названо три напрямки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни перекидають свої війська із Донбасу: названо три напрямки

0
Росіяни перекидають свої війська із Донбасу: названо три напрямки
Російське командування перекидає частину військ РФ із Донбасу на територію РФ.

Вони зміцнюватимуть кордони Бєлгородської, Брянської та Курської областей, вразливість яких яскраво продемонстрував рейд російських добровольців із легіону "Свобода Росії" та "Русского добровольческого корпуса", здійснений кілька днів тому, пише Обозреватель.

У зв'язку з рішенням Кремля з вечора 24 травня і протягом ночі через низку тимчасово окупованих міст Луганської області йшли величезні колони військової техніки. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер".

За даними каналу, з вечора 24 травня до ранку 25-го через Старобільськ, Луганськ, Краснодон тяглися величезні колони російської військової техніки. Почалося перекидання частини військ з окупованої частини Донеччини у бік території РФ.

"Путін прийняв рішення зміцнити оборону Бєлгородської, Брянської та Курської областей після успішної розвідувально-диверсійної операції на Бєлгородщині. А отже, послабити оборону на лінії фронту у Луганській та Донецькій областях. Відводяться війська з районів Сватового, Кремінної, Сєвєродонецька, Лисичанська", – пише канал.

Перекидання військ підтверджують перехоплені розвідниками розмови російських окупантів, а також дані аеророзвідки.

"Разом із відведенням сил ПВК "Вагнер" з району Бахмута, схоже, намічається ще один жест "доброї волі" або негативний наступ аж до лінії оборони вздовж Сіверського Дінця, яка була на момент вторгнення 24.02.2022", – припускають автори каналу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні