--> У хостелі двоє чоловіків побили і пограбували жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У хостелі двоє чоловіків побили і пограбували жінку

0
У хостелі двоє чоловіків побили і пограбували жінку
У Львові правоохоронці затримали двох чоловіків за підозрою у пограбуванні одеситки. Про це 25 травня повідомили у поліції Львівської області.

Так, 24 травня близько 14.30 в одному з хостелів, розташованого на вулиці Дорошенка у Львові, на сходовій клітині двоє зловмисників напали на гостю нашого міста – 43-річну одеситку, побили її, відібрали сумочку з грошима у сумі 10 тисяч гривень, після чого втекли.

«Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», виявили місце перебування зловмисників та протягом 40 хвилин затримали їх в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Розшукувані саме поділили кошти та «відзначали» подію в одному з кафе в районі площі Привокзальної», - повідомили у поліції

Докази (поцуплені в жінки речі) у них вилучені.

Встановлено особи зловмиників – ними виявились 31-річний житель Червонограда та мешканець міста Дніпра, який тимчасово проживає у Львові, віком 37 років.

Також обидва раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки, а старший – був оголошений у розшук поліцією Дніпропетровщини.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні