--> На Волині поховали 19-річного військового, якого вважали зниклим безвісти. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині поховали 19-річного військового, якого вважали зниклим безвісти. ВІДЕО

0
На Волині поховали 19-річного військового, якого вважали зниклим безвісти. ВІДЕО
У Берестечківській громаді Луцького району попрощалися із 19-річним Героєм Романом Романюком, який загинув на Бахмутському напрямку.

Героя поховали у середу, 24 травня, повідомили у Берестечківській громаді, пише ВСН.

Із Героєм, якому відтепер навіки 19 років, прийшли попрощатися сотні людей.

Народився хлопець у місті Берестечко 28 листопада 2003 року, тут пройшло його дитинство. Тут він закінчив школу, здобув освіту в Професійно-технічному училищі N°27.

Було в нього багато планів на життя, але війна внесла свої корективи. Роман не вагаючись записався добровольцем та мужньо став на захист Батьківщини в складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. 19 квітня 2023 року в Бахмутському районі Донецької області поблизу м. Часів Яр зв’язок з Романом обірвався. Аж 23 травня надійшла сумна звістка про те, що під час виконання бойового завдання Роман загинув. Кортеж із загиблим воїном зустріли живим коридором шани жителі громади, покладаючи квіти перед автомобілем з домовиною Героя. Прибувши останній раз на подвір’я до рідного дому, собором місцевих священнослужителів було відслужено чин заупокійної літії. Після цього траурна процесія попрямувала до Свято-Троїцького собору м. Берестечко, де було відслужено чин похорону.

Поховали мужнього героя Романюка Романа на місцевому кладовищі, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

У Романа залишилася дружина та маленька донечка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні