Ці знаки Зодіаку будуть разом все життя: таких тільки три

0
Ці знаки Зодіаку будуть разом все життя: таких тільки три
Любов - це складне багатогранне почуття, яке неможливо описати жодною формулою. Іноді здається, що людина абсолютно не ваша, проте сумісність знаків Зодіаку в любові стовідсоткова, а цей фактор дає віру в краще, пише Уніан.

Багато людей, намагаючись з'ясувати доцільність взаємин з тією чи іншою людиною, з'ясовують, які знаки Зодіаку підходять один одному в шлюбі, щоб даремно не втрачати часу. Астрологи називають кілька таких пар.

Леви і Стрільці
Згідно езотеричним прогнозам, сумісність за знаком Зодіаку у таких людей ідеальна. Так, кожен з них - це вогонь, який може стати причиною жахливої пожежі, що спалює все дотла. Однак саме пристрасть тримає цю пару "на плаву", крім того - у них шикарне взаєморозуміння. Леву і Стрільцю завжди є про що поговорити, як провести час і чим зайнятися. Інтелектуально розвинені і оптимістичні люди зуміють направити свій вогонь в домашній камін і зробити так, щоб він став осередком тепла, затишку і любові.

Терези і Водолії
Сумісність знаків Зодіаку повітряної стихії в даному випадку грає в плюс - обидві людини натхнені рішучістю і любов'ю до свободи. І Терези, і Водолій вміють і можуть виходити за рамки дозволеного (в хорошому сенсі) і думати наперед, а також широко мислити. Вони ніколи не здаються перед труднощами, навпаки - з готовністю приймають бій. Саме розум і винахідливість допомагають цим двом представникам зодіакального кола знаходити баланс і залишатися разом.

Риби та Скорпіони
Сумісність за датою народження тут абсолютна, причому, не на матеріально-соціальному, а на духовному рівні. Риби - відомі мрійники і романтики, а Скорпіони в принципі незвичайні люди. Їх любов виникає і тримається на глибинному рівні, перемагаючи будь-які поверхневі негаразди. Пристрасть і чуттєвість об'єднують Риб і Скорпіонів в одне ціле, тому їх щасливий союз приречений на успіх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні