--> Три знаки Зодіаку, яким пощастить 27-28 травня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Три знаки Зодіаку, яким пощастить 27-28 травня

0
Три знаки Зодіаку, яким пощастить 27-28 травня
27 і 28 травня дадуть не лише поживу для аналізу та пов'язаних із ним роздумів, але й для того, щоб робити висновки – як із першого, так і з других, пише ТСН.

Субота, 27 травня, – перший у місячному календарі темний і небезпечний з енергетичної точки зору місячний день. У цей час людиною оволодівають страхи, тривога й погані думки — на щастя, в більшості випадків вони не більше ніж породження місячної енергії. Дратівливість, яка виникла від самого ранку, потрібно просто перетерпіти – вже завтра настрій покращиться. Активних дій робити не варто – треба сидіти тихо, за можливості відмовившись від спілкування: звернувши на себе увагу Всесвіту, можна накликати неприємності на власну голову.

В неділю, 28 травня, ситуація почне поступово покращуватися, день сприятливий для зустрічі з близькими людьми – друзями й родичами. Нових справ, навіть якщо йдеться про домашні турботи, краще не починати, а ось продовжувати ті, що вже перебувають у роботі, не лише можна, а й потрібно.

Близнята (22.05 – 21.06)
Близнята можуть розраховувати на приємні зміни в особистому житті. У стосунках із коханою людиною – особливо на їх першій стадії – важливо не робити різких рухів, які можуть порушити ще тендітний зв'язок, який остаточно не сформувався. Представники знака, які інтуїтивно прийшли до цієї мудрості, можливо, саме в цей час отримають подяку від долі – наприклад, пропозицію руки й серця.

Лев (23.07 – 21.08)
Леви, незважаючи на вихідні, можуть отримати пропозицію перейти на нову посаду, а можливо, і на нову роботу, про яку вони давно мріяли. За час, який відокремлює представників знака від понеділка, коли необхідно буде дати відповідь, вдасться не лише вирішити, який вибір зробити, а й продумати програму першочергових дій, на яку чекає нове – і яку гідно оцінить – керівництво.

Козеріг (22.12 – 20.01)
Козорогів – з великою ймовірністю – очікують великі фінансові надходження, які вони отримають у вихідні, оскільки їхня робота не пов'язана з офісними виплатами гонорарів. Найголовніше для них у цей час – добре продумати, як витратити отриману суму. Не варто тринькати її на дрібниці, без яких легко можна обійтися, краще придбати щось справді важливе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні