--> Стало відомо, над якою областю України найкраща ППО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, над якою областю України найкраща ППО

0
Стало відомо, над якою областю України найкраща ППО
Зараз повітряний простір України захищений недостатньо.

Про це розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, пише ТСН.

«Насправді недостатньо, тому що елементи прориву все ж є. Найкраще на сьогодні збудована система протиповітряної оборони саме в Києві і Київській області. Там найкраща ешелонована система - малого, середнього і великого радіуса дії залучені засоби. Але ми розуміємо, що така система буде інтегруватися і по інших областях, в першу чергу - містах-мільйонниках», - зауважив він.

Але темпи постачання впливають на це відповідної кількості засобів захисту. Необхідно більшу кількість певного типу комплексів - малого, середнього і великого радіуса дії.

«Поки ми робимо перші кроки, щоб зробити максимально безпечним наш повітряний простір. Не виключаю, що на той момент, коли ми отримаємо перші F-16, в нас буде збудовано більш надійну систему, більш ефективну систему протиповітряної оборони. Але поки що вона має свої слабкі місця», - резюмував Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні