Кому категорично заборонено їсти груші

0
Кому категорично заборонено їсти груші
Груші категорично не можна вживати на голодний шлунок і не варто їх включати до раціону на сніданок, пише Главред.

Справа в тому, що в грушах є дубильні речовини, які можуть сильно нашкодити шлунку. Якщо він порожній, то ці дубильні речовини швидко всмоктуються в кров і можуть підвищити ризик утворення тромбів.

Крім того, груба клітковина груш може сильно дратувати слизову шлунка. Також Груші можуть викликати непрохідність шлунка, і для травлення цей фрукт вважається важким продуктом.

Кому категорично не можна їсти груші:
Людям, з діагностованими патологіями печінки
Людям з проблемами органів шлунково-кишкового тракту
Людям з гастритом і виразкою шлунка

Крім того, медики попереджають про те, що груші не можна вживати відразу після основного прийому їжі. Потрібно витримати хоча б 30-40 хвилин.

Не можна груші їсти і на ніч, так як вони можуть принести шкоду аналогічний, якби ви вживали їх на голодний шлунок. Найоптимальніше - їсти груші через годину після обіду.

З обережністю слід вживати груші в сильну спеку, так як організм може втратити калію, магнію і кальцію. Груші мають сечогінний ефект і надлишок рідини буде виведений з організму разомі з важливими мінералами.

Груші категорично не можна запивати будь-якою рідиною, бо це може викликати подразнення шлунка. А в комбінації з м'ясом і овочами груші можуть викликати закреп.

Ще груші не можна комбінувати з картоплею, рисом, яйцями, макаронами і шоколадом. Не варто додавати груші в страви, де є ягоди і банани. Після вживання м'яса постарайтеся зробити перерву до прийому груш хоча б годину.

Кому варто утриматися від груш
Маленьким дітям;
Літнім людям;
Вагітним жінкам.

З особливою обережністю варто вживати груші діабетикам, бо в цих плодах багато фруктози, яка може привести до підвищення рівня цукру в крові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні