У селі 16-річний мотоцикліст врізався у паркан: загинув 14-річний пасажир

0
У селі 16-річний мотоцикліст врізався у паркан: загинув 14-річний пасажир
Подія сталася 27 травня близько десятої години вечора у селі Гвоздавка Друга Зеленогірської ОТГ.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Одеській області.

Попередньо поліцейські встановили, що 16-річний нетверезий водій мотоцикла, рухаючись населеним пунктом з 14-річним пасажиром, не впорався з керуванням та допустив наїзд на паркан приватного домоволодіння.

На місце події була викликана бригада медиків. На жаль, травми молодшого за віком хлопця були несумісними з життям, він помер у кареті “швидкої”. Старшого за віком юнака доставили до лікарні, де йому діагностували забої, садна, політравму.

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області встановлює всі обставини події. В рамках провадження поліцейські призначили низку експертиз. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Водія правоохоронці затримали в процесуальному порядку. Вирішується питання щодо обрання йому судом запобіжного заходу. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні