--> На дорозі 18-річний мотоцикліст на шаленій швидкості влетів у людей на переході. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На дорозі 18-річний мотоцикліст на шаленій швидкості влетів у людей на переході. ВІДЕО

0
На дорозі 18-річний мотоцикліст на шаленій швидкості влетів у людей на переході. ВІДЕО
В Обухові, що на Київщині, 28 травня трапилося жахливе ДТП, внаслідок якого декілька людей зазнали важких травмувань. Спричинив його 18-річний мотоцикліст на "Yamaha". Про повідомляє Андрій Нєбитов.

Усе – через порушення правил дорожнього руху. Адже кермувальнику здалося, що можна проскочити на червоне світло. І це при тому, що на мотоциклі він був не один.

Влетів у людей на шаленій швидкості
У момент, коли мотоцикліст проїжджав на червоне світло світлофора, йому напереріз виїхав червоний автомобіль. Саме зіткнення з його капотом на великій швидкості призвело до трагічних наслідків.

На відео, яке опублікував начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, видно, як миттєво змінилася траєкторія руху транспорту порушника. Ба більше, внаслідок цього кермувальник та його пасажир полетіли в одному напрямку, а мотоцикл – в іншому, прямісінько в натовп на пішохідному переході.

Вкотре закликаю неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте свідомі та обережні!
– підкреслив Андрій Нєбитов.

П'ятеро людей потребували госпіталізації
Також на опублікованих фото видно й наслідки жахливого ДТП. Так, капот червоного легковика був сильно понівечений, а сам мотоцикл розірвало на частини.

Однак пів біди, якби постраждала лише техніка. На жаль, внаслідок необдуманого вчинку травми отримали й люди. Так, за попередніми даними, всі потерпілі зазнали численних травм важкого та середнього ступеня.

Як підкреслив Андрій Нєбитов, через ДТП госпіталізації потребували водій та пасажир мотоцикла, а також троє громадян, які рухалися узбіччям.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні