--> У Луганській області дідусь отруїв 12 росіян самогоном: п'ятеро з них померли | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луганській області дідусь отруїв 12 росіян самогоном: п'ятеро з них померли

0
У Луганській області дідусь отруїв 12 росіян самогоном: п'ятеро з них померли
На окупованій Луганщині 12 російських загарбників потрапили до лікарні у Сватовому після отруєння самогоном. П'ятеро з них померли. Про це пише Telegram-канал «Досьє Шпигуна», передає Главком.

За словами окупантів, вони придбали 2 пляшки самогону у «місцевого діда». Після розпивання алкоголю загарбники відчули різку слабкість та потемніння в очах. Наступного дня п'ятеро російських військових померли.

Інші окупанти хотіли знайти «місцевого діда», щоб помститися. Проте за місцем проживання, яке вказали отруєні окупанти, нікого не було

«Командирам частин доручено провести інструктаж серед особового складу щодо недопущення випадків купівлі продуктів харчування та алкоголю у місцевого населення», – ідеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні