В Африці на футбольному стадіоні сталася тиснява: 1 загиблий, 30 поранених

0
В Африці на футбольному стадіоні сталася тиснява: 1 загиблий, 30 поранених
Щонайменше один футбольний вболівальник загинув і ще 30 отримали поранення в результаті тисняви після того, як фанати увірвалися на стадіон Бенджаміна Мкапа в танзанійському портовому місті Дар-ес-Салам, пише Еспресо.

Тиснява сталася, коли футбольні вболівальники проштовхнулися через пропускні ворота, поспішаючи подивитися фінальний матч Кубка конфедерацій КАФ між "Юними африканцями" з Танзанії та алжирським "УСМ Алжир".

Міністр охорони здоров'я Уммі Мваліму підтвердила, що в тисняві загинула одна людина і десятки інших отримали поранення.

"Команда експертів швидкої допомоги Національної лікарні Мухімбілі вже зв'язалася з регіональною лікарнею Темеке, і вони готові прийняти й надати допомогу пораненим, які потребуватимуть подальшого лікування", - написала Мваліму у своєму twitter.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні