У ЗСУ звернулися до українців: що сталося

0
У ЗСУ звернулися до українців: що сталося
Українців просять не фотографувати і не публікувати уламки ракет, які залишаються після збиття ППО. Адже окупанти можуть використати ці знімки в власних цілях.

Про це розповів спікер Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі Радіо Свобода.

"Бачимо, що знімають уламки ракет які лежать у межах Києва. Якщо ці уламки належать нашим ракетам, якщо це тим паче західне озброєння – той самий Patriot, чи ракета NASAMS, то ворог розуміє, яким видом озброєння ми відпрацювали в тому чи іншому місці. Друге – вони це знімають, викладають у себе в Росії та показують, як "українські націоналісти" зенітними ракетами західного зразка "вдарили" по своїх же будинках та мешканцях, використовуючи це в рамках своєї пропаганди", -пояснив Ігнат.

Представник повітряних сил каже, що такі світлини варто заблюрювати. Адже йдеться про наслідки роботи сил ППО. За словами Ігната, "ракета розвивається у повітрі, адже її уламки не розчиняються в повітрі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні