Чоловік вистрибнув з вікна 10-го поверху. ФОТО

0
Чоловік вистрибнув з вікна 10-го поверху. ФОТО
У Києві на Троєщині поліцейські врятували чоловіка, який вистрибнув із вікна десятого поверху, повідомили у поліції Києва.

Місцевий мешканець намагався вкоротити собі віку, втім, зачепився за антенні дроти та застряг на висоті 9-го поверху. Інспектори мобільної групи з протидії домашньому насильству допомогли йому вибратись та затягнули у квартиру.

Інцидент трапився в Деснянському районі. До поліції Києва надійшов виклик від місцевої мешканки про те, що невідомий чоловік висить на дротах на висоті дев’ятого поверху будинку на бульварі Леоніда Бикова. За вказаною адресою негайно прибули рятувальники, медики та мобільна група з протидії домашньому насильству територіального підрозділу.

Інспектори не гаючи часу, піднялись на дев’ятий поверх, потрапили на балкон квартири та затягнули чоловіка до помешкання.

Виявилось, що потерпілий стрибнув із вікна власної квартири на десятому поверсі, але зачепився за антенні дроти. Крім цього, падаючи, він розбив вікно сусідського балкону та склом порізав ноги. Поліцейські передали 40-річного місцевого мешканця лікарям.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні