--> Які чоловіки за знаком Зодіаку - біда для жінок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які чоловіки за знаком Зодіаку - біда для жінок

0
Які чоловіки за знаком Зодіаку - біда для жінок
Астрологи, які раніше назвали маминих синочків за знаком Зодіаку, розповіли про чоловіків, які перетворять ваше життя на кошмар.

Встановити щасливі та здорові стосунки є дуже важким зі Стрільцями, Козерогами та Терезами. Зтакими чоловіками дуже складно порозумітися, пише Телеграф.

Стрілець
Стрільці є найнезалежнішим знаком Зодіаку. Крім того, вони дуже вперті, що свідчить про те, що вони не поступатимуться своєму партнерові. Вони вважають за краще жити за своїми правилами та насолоджуватися життям. Якщо ви хочете бути з ними, вам доведеться пристосовуватись. В іншому випадку чоловік-Стрілець просто "задавить" вас.

Козеріг
Козероги схильні до меланхолії. Вони не можуть визначитися з тим, що їм потрібно, але вони також схильні через це занурюватися в депресію. Поблизу з такими чоловіками ви постійно знаходитиметеся в напруженому стані. Здорові стосунки, мабуть, недосяжні в цьому випадку.

Терези
Терези — одні з найнерішучіших знаків Зодіаку. Вони сумніваються, довго розмірковують та все аналізують. Вони не проявляють готовності для розвитку стосунків. Для них важливо, щоб все відповідало їхнім власним уявленням. Все, що ви робите, може викликати в них гнів, образи та роздратування. У цьому випадку вам доведеться грати роль матері, щоб догодити їм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні