Знаки Зодіаку, для яких все зміниться 1 червня

0
Знаки Зодіаку, для яких все зміниться 1 червня
Таролог склала прогноз на червень для всіх знаків Зодіаку. Експерт зазначила, що на трьох чекають суттєві зміни, пише УНІАН.

Стрілець - Колісниця (The Chariot)
Карта колісниці символізує переміщення, рух вперед і подолання перешкод. Вона вказує на зміни, які можуть виникнути завдяки сміливості, рішучості і наполегливості.

Не виключено, що Стрільцям і в прямому сенсі доведеться кудись їздити, знайомитися з новими людьми, спілкуватися, вести переговори, представляти компанію тощо. Приготуйтеся до дуже активного початку літа!

Козеріг - Вежа (The Tower)
Карта Вежі представляє руйнування старих структур і зразків для створення нових. Вона вказує на різкі і несподівані зміни, які можуть потрясти ваше життя, але можуть також привести до звільнення і переродження.

Якщо Козероги давно хотіли піти з ненависної роботи або кинути людину, з якою стосунки - суцільні страждання, то червень - ідеальне для цього час.

Риби - Колесо Фортуни (Wheel Of Fortune)
Рибам випала карта Колесо Фортуни. Це символізує мінливість життя і циклічність подій. Вона вказує на те, що зміни є невід'ємною частиною життя і що ситуації можуть змінюватися раптово і несподівано.

Можливо, Риби відчують, що ситуація повторюється. Наприклад, вони зіткнуться в своїх нинішніх стосунках з тими ж труднощами, через які закінчився колишній роман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні