Росіяни можуть планувати наступ на українське село: напрямок

0
Росіяни можуть планувати наступ на українське село: напрямок
Російські окупанти, ймовірно, планують наступати на Хромове в Донецької області. Загарбники посилили артилерійські обстріли на цьому напрямку, пише УНІАН.

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що 31 травня росіяни здійснили обмежені наземні атаки навколо Бахмута. Український Генштаб повідомив про безуспішні наступальні операції росіян поблизу Оріхового-Василівки та Білої Гори.

У свою чергу один з російський військовий блогер стверджував, що окупанти мають на меті захопити Хромово, щоб створити умови для майбутніх зусиль для просування в напрямку Краматорська. За його словами, загарбники посилили артилерійські удари в цьому напрямку.

Крім того, він стверджував, що бої тривають між Іванівським і Кліщіївкою, біля самої Кліщіївки тривають позиційні бої. За його словами, сили регулярної армії РФ, добровольчі формування і сили безпеки так званої "ДНР" займають позиції в Бахмуті, а "вагнерівці" продовжують свою постійну допомогу на місці.

Водночас підрозділи Збройних сил України трохи просунулися в районі Білогорівки Луганської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні