Знаки Зодіаку, які у червні втратять гроші

0
Знаки Зодіаку, які у червні втратять гроші
Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в червні ризикують залишитися без копійки грошей. Їм варто більш ретельно підходити до витрат і бути обережними у вирішенні фінансових питань, пише УНІАН.

Телець
У цьому місяці вам доведеться відкласти грандіозні плани на покупку чогось масштабного, бо може статися непередбачена ситуація, яка вимагатиме від вас великих фінансових вкладень. Астрологи радять вам не спускати всі гроші на вітер одним махом. Краще відкладіть їх, щоб потім не довелося позичати. Ризикуєте потрапити в боргову яму, якщо не прислухаєтеся до порад експертів.

Терези
Ситуація з фінансами буде нестабільною. Тому на початку літа вам варто побоюватися інвестицій, особливо якщо інтуїція вам підказує цього не робити. Будьте обережні і з партнерами, бо вони можуть захотіти відібрати у вас частину бізнесу. Не підписуйте документи без присутності юриста. І тримайте свій гаманець при собі, щоб не втратити його.

Водолій
У Водоліїв у фінансовому плані ситуація теж буде непростою. Поки вам варто відмовитися від грандіозних покупок у вигляді нерухомості або автомобіля, тому що щось може піти не за планом і ви залишитеся без гроша. Подумайте про майбутнє і краще відкладіть ці гроші на "чорний" день. У червні вам взагалі не варто ризикувати і робити великі вкладення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні