--> В рф повідомили про бої на кордоні з Україною: що відбувається | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В рф повідомили про бої на кордоні з Україною: що відбувається

0
В рф повідомили про бої на кордоні з Україною: що відбувається
Російські ЗМІ повідомили про бій на кордоні з Україною. Попередньо повідомляється про "атаку" на МАПП "Шебекіно".

"На кордоні Росії і України йде бій. За попередніми даними диверсанти атакували МАПП "Шебекіно" за допомогою танків. Їх стримують прикордонники та бійці Міноборони", - пише УНІАН.

При цьому бійці "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" оприлюднили відеозвернення, як вони заявляють, з російського кордону.

"Дуже скоро ми висунемося на територію Росії, щоб принести мир, свободу і спокій. Гайворон - це тільки початок", - заявив російський доброволець.

За його словами, їм минулого разу вони затрофеїли багато техніки. Вони планують звільнити всю Росію - від Бєлгорода до Владивостока, щоб "над Москвою підняли біло-синій-білий прапор свободи".

У свою область бійці РДК заявили, що ведуть бої на території Російської Федерації і "дуже скоро здасться околиця Шебекіно".

"Ми не можемо забезпечити евакуацію мирного населення, тому що армія РФ обстрілює ці райони і ускладнює евакуацію. Перебуваєте в будинках і не бійтеся. Бійці російського добровольчого корпусу не воюють з мирними жителями", - підсумували російські добровольці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні