--> У прикордонній академії з вогнепальним пораненням знайшли тіло курсанта | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У прикордонній академії з вогнепальним пораненням знайшли тіло курсанта

0
У прикордонній академії з вогнепальним пораненням знайшли тіло курсанта
Сьогодні, 1 червня, у Національній академії прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького знайшли тіло курсанта, пише Всім.

Тіло курсанта з ознаками вогнепального поранення знайшли близько 04:30.

З власних джерел відомо, що курсант 2004 року народження. Родом із села Маниківці, що в Хмельницькому районі. В академії ніс службу в добовому наряді.

Характеризувався позитивно. Був спортсменом. Напередодні того, що сталося, мав конфлікт з батьком. Також курсант залишив передсмертну записку.

"Знайшли тіло з ознаками вогнепального поранення. Насильницьких дій відносно нього не було. Хлопчина був роботящий, розумний, спортсмен. Попередньо знаємо, що в нього був конфлікт з батьком. Курсант дуже позитивно характеризувався, добре навчався. Його старший брат служить в одному зі спецпідрозділів. Закінчив також прикордонну академію", - розповів начальник пресцентру академії Іван Галкін.

Усі обставини подій, що сталися, встановлюють правоохоронці. Проводять усі необхідні слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні