Нардеп у прямому ефірі відмовився говорити українською та напав на ведучого. ВІДЕО

18
Нардеп у прямому ефірі відмовився говорити українською та напав на ведучого. ВІДЕО
Під час прямого включення Максим Бужанський відмовився перейти на українську мову та вербально "напав" на журналіста, який попросив його це зробити. Усе сталося в ефірі телеканалу Київ 24, пише Дніпро Інфо.

Темою розмови був закон про встановлення Дня пам’яті перемоги над нацизмом. Бужанський був чи не єдиним нардепом, який відмовився голосувати за цей законопроєкт. Про це народний обранець розповів у своєму телеграм-каналі. Саме тому ведучий хотів особисто запитати про причини такого вчинку.

На початку розмови журналіст привітався з нардепом висловом "Слава Україні", але Бужанський проігнорував це звернення. Потім ведучий почав розмову, але політик відповідав російською. Через це журналіст попросив його перейти на українську.

Нардеп досить різко відмовився це робити, аргументуючи це рішення тим, що нібито він може "говорити так, як йому зручно". Бужанський почав посилатися на Конституцію та статтю, де вказано, що державна мова – українська, але держава гарантує свободу та розвиток інших мов, тому він може говорити російською, адже її всі глядачі розуміють.

Зауважимо, що згідно до українського законодавства чиновники та народні депутати мають говорити українською, коли вони виконують свої обов’язки та спілкуються з виборцями/ЗМІ. Після цього між ведучим та Бужанським почалася словесна перепалка, у ході якої нардеп досить різко висловлювався в сторону журналіста, а потім просто відключився з "зуму" та пішов геть. Перед цим він зазначив, що "йому немає про що розмовляти".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
питання в тому як такі бужанські стають депутатами
Відповісти
Мудрий нарід обрав. А як клоун став президентом?
Відповісти
А шо ви з себе представляєте, що ви зробили в цьому житті??? Ото воно і є... І гарно коли кращий клоун став кращим президентом, і дуже погано коли жінка без освіти бажає виглядати освіченною - вам давно пора вчити хоча б абетку!!!
Відповісти
Мовчки!!! А вам завивки?
Відповісти
Закопати до сходу сонця
Відповісти
Впертий баран
Відповісти
Яка процедура відізвання депутатів
Відповісти
Яка процедура відстороннння і підозву депутатів?
Відповісти
можна петицію створити
Відповісти
Процедура така : пристрелити як собаку.
Відповісти
Негайно з депутатів і позбавити українського громадянства!!! Таким пі....расам ,коли українці гинуть на фронті не місце в українському парламенті ( якщо він український...).
Відповісти
МОСКВОРОТЕ ПОТОРОЧЧЯ - ГЕТЬ З УКРАЇНИ!
Відповісти
Іді нахуй
Відповісти
Он жыдовский
Відповісти
А чого ви люди дивуєтесь, як такі потрапляють у парламент? То ж ви їх обрали, всіх цих бужанських, безуглих, колю-каклету, мазурашу, трухіна на чолі з найвеличнішим лідором. Помітили що чомусь за депутатів з партій Голос та ЄС таких зашкварів не повідомляють? А тут як не колоборант так слуга наріду, як не хабарник знову слуга наріду. Вибрали цей квартал - їжте. Влада сама себе не обирає у демократичних країнах. Трму це ваша відповідальність за вибір.
Відповісти
воно, тобто бужанський, немає нічого спільного з Україною ,позбавити громадянства України,і чемодан,вокзал,расєя.
Відповісти
Це депутат не українського парламенту, а тому йому повинен бути заборонений вхід в Раду, і запропоновано залишити Україну
Відповісти
Нахуй в рашку такого нардепа. Із-за таких підкова як цей в нас війна бо вони чекали русскій мір. І закони не для них. Не хоче говорити мовою країни хліб якої він їсть то хай пиздує до путі. А це падло ще в нардепах держать. Отакі наприймали законів що простому трудящі вже неможливо вижити а собі піднімають зарплату в 2 рази під час війни.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні