У лісі знайшли нерозірваний «Шахед». ФОТО

0
У лісі знайшли нерозірваний «Шахед». ФОТО
У лісі одного з районів Київської області виявили нерозірвану бойову частину "Шахеда", пише УНН, посилаючись на повідомлення у Telegram начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова.

"Нерозірвану бойову частину "Шахеда" виявили у лісі одного з районів Київщини. Правоохоронці провели огляд місця події та викликали ДСНС, аби вилучити та знешкодили знахідку. Закликаю громадян при виявленні небезпечних або невідомих предметів, не чіпати знахідку та повідомити на спецлінію "102”,- йдеться в повідомлені.

В ніч на 27 травня рф завдала ракетного удару по Києві та області. В одному із районів Київщини внаслідок атаки російських окупантів було пошкоджено господарський будинок, сталося загоряння.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні