Кому категорично не можна їсти черешню

0
Кому категорично не можна їсти черешню
Черешню їдять майже усі. Однак, попри велику користь, така ягода може завдати шкоди. Зокрема, людям з певними проблемами треба утриматись від вживання черешні, пише Styler.

Кому не можна їсти
За один раз не можна їсти більш як 300 - 400 грамів ягоди. Все тому, що перевищена доза може спровокувати проблеми зі здоров'ям.

Обмежити вживання ягоди варто людям, які схильні до повноти або ж намагаються схуднути. Все через великий вміст глюкози й фруктози.

Також не можна їсти черешню людям:

з гострими та хронічними захворюваннями травного тракту;
з виразкою чи гастритом з підвищеною кислотністю;
з індивідуальною непереносимістю;
з діабетом.

Чи можна їсти на голодний шлунок
Як пишуть Факти, сімейний лікар Лілія Сарахман розповіла, якщо їсти черешню помірковано, невеликими порціями, не натщесерце та попередньо помитими, то можна уникнути всіх небажаних наслідків та отримати тільки користь для організму.

Важливо, що тонкий кишківник може погано засвоювати такі вуглеводи, як черешня. Вона швидко ферментується мікрофлорою (кишковими бактеріями), кінцевими продуктами такого травлення будуть гази.

А це сприяє виникненню метеоризму, здуттю живота, дискомфорту та болю в животі.

Також фруктоза, що міститься в черешні, стимулює шлунково-кишковий тракт виводити воду й електроліти, що призводить до діареї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні