На Волині поховали двох військових, які загинули на сході України. ФОТО

0
На Волині поховали двох військових, які загинули на сході України. ФОТО
1 червня у Рожищі попрощалися з 20-річним Героєм Євгеном Куденьчуком, який загинув 28 травня біля населеного пункту Лиман Перший Куп'янського району, повідомляють на сайті Рожищенської міської ради.

Загиблому Євгену Куденьчуку було лише двадцять років. Він прийняв серйозне рішення в житті - став контрактником Збройних сил України. Також стало відомо, що Євген навчався у міській школі №3 та Княгининівського ліцею. Він був наймолодшим сином у великій родині.

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, військовослужбовці, представники влади, духовенство та мешканці громади.

«Він ніколи не ховався за чужими спинами, коли потрібно було допомогти, хоч був наймолодшим. Дуже хотів перемоги. Боровся за всіх нас, щоб захистити свою землю від навали ворогів», - наголошують побратими загиблого.

Жителі міста на колінах віддавали шану загиблому Герою!

«Велелюдною процесією востаннє від рідного дому провели Героя до храму Архістратига Михаїла, де відбулося відспівування загиблого захисника України. Навколішки зустрічали рожищани траурну процесію, яка прямувала до місця останнього спочинку Героя - на Алею Слави міського кладовища»,- йдеться у повідомленні.



Днями на Ковельщині попрощалися із загиблим за Україну військовим Дмитром Сафроновим, повідомили у Колодяжненській громаді.

Родом захисник із села Старий Мосир Голобської громади, відтак звідти був мобілізований на війну. Втім, останні роки із родиною мешкав у селі Любитові.

«Провести Дмитра Сафронова в останню путь зібралися його рідні, близькі, друзі, представники місцевої влади, військові, односельчани, небайдужі громадяни. Святі отці Православної церкви України відспівали військового біля його домівки у Любитові, а потому відбулося прощання із захисником», - інформували у громаді.

Після цього траурна процесія рушила на кладовище на малу батьківщину Героя, де відбувся чин похорону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні