Відомий український тренер влаштував стрілянину: двоє людей загинуло. ВІДЕО

0
Відомий український тренер влаштував стрілянину: двоє людей загинуло. ВІДЕО
В Одесі 1 червня сталася стрілянина, повідомлення про неї на гарячу лінію правоохоронців надійшли приблизно о 15:00. Прибувши на місце виклику, поліція виявила тіла двох загиблих, а чоловіка, який влаштував стрілянину, з вогнепальними пораненнями госпіталізували пише 24 канал.

Стрілянину почав відомий тренер
У мережі повідомляють, що стрілянину влаштував тренер з вільної боротьби Руслан Умаров. Він буцімто застукав свою дружину з іншим чоловіком, вважаючи, що це коханець.

Варто зазначити, що загиблий 30-річний водій, ймовірно, Анатолій Арабаджі встиг також вистрелити у нападника. Через це вогнепальне поранення нападник нині перебуває у лікарні у важкому стані.

Що відомо про Умарова
Руслан Умаров – відомий тренер, який підготував першого за 10 років для України чемпіона Європи з вільної боротьби Василя Михайлова. Він жив в Одесі, де очолював федерацію пляжної боротьби.

Умаров нібито погрожував дружині
У мережі активіст Дем'ян Ганул поширив аудіозапис, який буцімто надала донька тренера Умарова. Дівчина стверджує, що її мати Олена вже більше ніж рік не жила разом з Умаровим. Жінка намагалася розлучитися з тренером, проте він постійно відмовлявся. Ба більше, він буцімто навіть погрожував загиблій.

Через постійні погрози довелося найняти охоронця. Саме він, за словами доньки загиблої, був в автомобілі й загинув разом з Оленою. На опублікованих аудіозаписах, на яких нібито погрожує Умаров, чутно як чоловік говорить, що "охоронці не врятують".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні