Росіяни готують провокацію на хімзаводі: можуть постраждати сім областей

0
Росіяни готують провокацію на хімзаводі: можуть постраждати сім областей
а даними сил опору, росіяни готують чергову провокацію на хімічному заводі в Армянську в тимчасово окупованому Криму. Якщо вони здійснять свої плани, постраждають не лише жителі півострова, а й щонайменше ще сім областей України, а також Туреччина та сама росія.

Про це у своєму терміновому зверненні попередив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Вони завезли на територію заводу "Кримський Титан" вибухівку та мінують територію. Імовірний вибух спричинить викид в атмосферу тисяч тонн отруйних речовин, що призведе до смертельної небезпеки для людей і навколишнього середовища", — написав він.

Прокудін додав, що влада України усвідомлює загрозу для людей, здійснюють постійний моніторинг ситуації і готова оперативно реагувати на всі загрози, які можуть виникнути.

"Зберігайте спокій, не піддавайтеся на провокації ворога та слідкуйте за оголошеннями обласної військової адміністрації", — закликав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні